Utolsó ütemek is átadáson!

Ahogyan az eddigi ütemeknél, jelenleg is párhuzamosan zajlik az Allure Residence Budapest lakópark kivitelezése, és az elkészült ütemek birtokba adása.

Az Allure kivitelezésének első kapavágása óta (2017) nagy utat tettünk meg, az első négy ütem átadása után elérkeztünk addig, hogy az V. ütem lakásai is megkapták a jogerős használatbavételi engedélyt. Így azok a lakások is birtokba vehetőek, költözhetőek. Ahogyan eddig is, most is ezzel párhuzamosan már beadtuk a VI. használatbavételi engedélyére a kérelmünket. Ez azért is nagyon fontos számunkra, mert ez is azt mutatja, hogy a vészhelyzeti időszak ellenére is, a megfelelő higiéniai szabályok betartásával folyamatosan tudtunk dolgozni, a kivitelezés az ütemtervnek megfelelően halad.

A lakások birtokba adása folyamatos, nem volt bennük semmilyen fennakadás, a megmaradt 12 lakás értékesítése is zavartalan, ezzel párhuzamosan pedig irodánk folyamatosan kezeli a kiadó lakások iránt beérkező igényeket. A héten több új lakást is meghirdettünk, valamint több új üzlethelyiséget is kínálunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését: LINK

Facebook