Finanszírozás

Az Allure Residence Budapest fizetési ütemezésekor - az előzetes banki egyeztetések szerint - a mindenkori vásárlóink kényelmét tartottuk szem előtt. A beruházás saját erőből, valamint banki finanszírozással valósul meg, ezért a kivitelezéshez nincs szükség ügyfeleink pénzére.Az 1. ütem várható átadása: 2018. I. negyedév

Lakáshitel igénybevétele esetén nincs megkötöttség, igény esetén független pénzügyi tanácsadó segít vevőinknek a legkedvezőbb hitel kiválasztásában.

CSOK igénybevétele:

Az Allure Residence Budapest újépítésű lakásokat kínál, melyek megfelelnek a támogatható ingatlanok egyéb törvényi feltételeinek is, így minden 40 m2-nél nagyobb lakásunk megvásárlásához igényelheti a Családok Otthonteremtő Kedvezményét (CSOK). A CSOK-ra való jogosultság személyi feltételei:

 • magyar állampolgárság, vagy
 • a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvény hatálya alá tartozó személy, aki ezt a jogát 3 hónapot meghaladóan Magyarország területén gyakorolja, vagy
 • bevándorolt, letelepedett, hontalan vagy oltalmazott jogállással rendelkezik.

További általános feltételek:

 • büntetlen előélet, vagy
 • az igénylés időpontjában mentesülés a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alól,
 • nincs az állami adóhatóságnál nyilvántartott köztartozása,
 • legalább az egyik igénylő rendelkezik legalább 180 napos (három gyermek esetén legalább 2 éves) társadalombiztosítással, maximum 30 napos megszakítással,
 • az igénylő a megelőző 180 napban nem volt regisztrált álláskereső és közfoglalkoztatott.

A kedvezményt igényelhetik házastársak, fiatal házaspárok (legalább az egyik fél még nem töltötte be a 40. életévét) és élettársak közösen, illetve egyedülállók a velük közös háztartásban élő gyermekek után egy személyben. A rendelet szempontjából gyermeknek tekintendő:

 • az igénylő vér szerinti vagy örökbe fogadott 20. életévét be nem töltött gyermeke,
 • a 25. életévét még be nem töltött, felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanuló személy,
 • a 20. életévét betöltött megváltozott munkaképességű személy, amennyiben az állapota legalább egy éve tart, vagy egy év alatt előreláthatóan nem szűnik meg.

A hatályos kormányrendelet (16/2016 (II.10.) ) alapján a közös és nem közös gyermekek esetén is igénybe vehető a kedvezmény. A nagyobb kedvezményre jogosult házastársnak járó összeget kaphatják meg támogatásként.
A gyermekkel még nem rendelkező fiatal házastársak a megelőlegezett kedvezményt maximum 3 gyermek vállalására vehetik igénybe. Az egygyermekes fiatal házaspár maximum kettő, a kétgyermekes fiatal házaspár maximum egy gyermek születését vállalhatja a CSOK-kal összefüggésben.
 
A gyermekvállalásra vonatkozó teljesítési határidők alakulása:

 1. Egy gyermek vállalása esetén 4 év,
 2. Két gyermek vállalása esetén 8 év,
 3. Három gyermek vállalása esetén 10 év.

A kamattámogatott hitel maximális összege:

 1. Egy gyermek esetén: 600.000 Ft
 2. Két gyermek esetén: 2.600.000 Ft
 3. Három vagy több gyermek esetén: 10.000.000 Ft + 10.000.000 Ft

A CSOK nem függ a lakásártól és a szobaszámtól, csak az erkély nélküli nettó alapterülettől: 40 m2 alatti lakásra nem vehető igénybe.
 
Az igénylés feltételei alapján a lakás hasznos alapterülete: 

 1. Egy gyermek esetén: legalább 40 m2
 2. Két gyermek esetén: legalább 50 m2
 3. Három vagy több gyermek esetén: legalább 60 m2

Abban az esetben is jár a kedvezmény, ha a házastársak, élettársak vagy fiatal házasok közül legalább az egyik fél felsőoktatási intézményben folytat tanulmányokat. A CSOK igénylésekor az egy és két gyermekesek is rendelkezhetnek lakástulajdonnal, a rendelet nem kötelezi őket azok eladására.
 
Az ismertetett feltételek kizárólag az Allure Residence Budapest lakásaira érvényesek.

Garázsárak, tárolók:
-1-es szinten a fedett garázsok ára: bruttó 3.000.000 Ft-tól kezdődően
A garázsok szintjén lehetőség nyílik tárolók kialakítására, melyek ára várhatóan bruttó 300.000 Ft/m2 lesz.
 

Facebook