A projektről

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. 2018. első negyedévében átadásra kerülő lakóparkban 37-90 m2-es lakásokból választhat. Az Ön kényelmét szolgálja a mélygarázs, az új üzlethelyiségek és a tágas közösségi terek.

A lakások értékesítését megkezdtük! Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki új otthonát még ma. Elsőnek lenni kiváló érzés! Tájékozódjon kiadványainkból, személyesen az értékesítő irodánkban, weboldalunkon, vagy Facebook oldalunkon ahol folyamatosan nyomon követheti az Allure Residence Budapest kivitelezését.

Elhelyezkedés:

A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő IX. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín található. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

A lakópark frekventált helyen, a Duna-parttól és a Művészetek Palotájától egy sarokra épül. A nyugati tájolású lakások Vágóhíd utcára néznek, a teraszukból látható a MÜPA és a Nemzeti Színház is. A keleti tájolású lakások a 0-24 órás portaszolgálattal őrzött, zárt belső kertre néznek.

 

Tervrajzok:

 

Nemrég világszinten is elismerték Ferencvárost, hiszen a szakma Oscar-díjának is nevezett elismerését is megnyerte. Ahhoz, hogy a kerület elvárásainak is maximálisan eleget tudjunk tenni, többször egyeztettünk a Tervtanáccsal. Ehhez mérten vittük az Allure Residence átdolgozott terveit a hivatalos tervtanácsi ülésre, amelyet a véleményezők és a tanács tagjai jóvá is hagytak. Az Allure Residence Budapest tervrajzait a lakáslistánál tudja letölteni.

 

 

 

Az Allure Residence Budapest lakópark általános műszaki leírása:

A tervezési alapelvekről:

A területen 3 db épülettömbből álló, 6 ütemben megvalósuló, több mint 500 db lakást tartalmazó lakóparkot alakítunk ki, az 1. emeleten a tömbök közötti átjárhatóságot biztosító nyitott, közösségi területekkel kialakított zöldtetővel, a földszinten kiadható bérleményi területekkel. A terepszint alá egy egyszintes mélygarázs kerül.
Az otthonos lakás egyik fő ismérve, hogy elegendő termézsetes fény világítja meg. A tervezés során szemünk előtt tartott fő irányelv az épület benapozottsága volt. Ebből adódik a tömbök É-D irányultsága és a déli irányban lelépcsőző tömegalakítás. A szinteken körbefutó, konzolosan kinyúló teraszlemezek fontos szerepet játszanak a nyári magas napállás elleni védelemben, ezzel teremtve kellemes klímát a lakásokban. A lakóépületek egymással párhuzamos tömegek lesznek, melyek alkalmazásával nem hozunk létre belső udvarokat, hanem utcákat. Az efajta megvalósításra azért volt szükség, mert így az egymás felé néző épületekből a kilátás az épületek között északi és déli irányba lehetővé válik, így lényegesen szabadabb és szellősebb kapcsolat az épület belső tere és a külső tér között, mint egy belső udvaros kialakítás esetén. Minden épülettömb két ütemben készül, így a teljes beruházás 6. ütemmel zárul.

A részletes műszaki leírást innen töltheti le: Nyomtatható verzió

Facebook