Beruházó

Magyar családi tulajdonban lévő cégcsoportunk tagja, az ARB Invest Kft. beruházásában épül a Soroksári út és a Vágóhíd utca által határolt területen az Allure Residence Budapest lakópark. Cégcsoportunk tevékenysége igen szerteágazó, Budapesten ingatlan bérbeadással és hasznosítással, valamint bor nagykereskedelemmel foglalkozunk; vidéken, Hajdúszoboszlón pedig szálloda és vendéglátó egységek üzemeltetésével. A Hotel Aurum**** és a Hotel Aurum Family**** saját fejlesztésű szállodáink, tehát mind a beruházást, mind a kivitelezés bonyolítását cégcsoporton belül valósítottuk meg. Az elmúlt 8 évben az építési beruházásaink Hajdúszoboszlón meghaladták a 3 milliárd forintot. Fejlesztéseink között szerepelt borászatunk, az Angyal Borászat és Szőlőbirtok 1 km-es pincéjének, feldolgozójának és panziójának kialakítása 500 millió forint értékben.

A szállodaépítésben szerzett több éves tapasztalatunkat felhasználva kezdjük meg 2016-ban az Allure Residence Budapest társasházi lakásfejlesztésünket, melyhez komoly szakmai háttérrel és referenciákkal rendelkező partnereket kerestünk, akiket több fordulós pályáztatás során választottunk ki. Így a generál tervezési feladatokkal a Bord Építész Stúdiót (www.bordstudio.hu), a szervezési és bonyolítási feladatokkal pedig a Spányi Partners Zrt-t (www.spajak.hu) bíztuk meg. Az Allure Residence Budapest lakóparkot úgy álmodtuk meg az Ön kényelméért, hogy otthonos, napfényes, barátságos lakásba költözhessen be családjával. A tervezés során praktikus szempontokat is figyelembe vettünk, illetve kiemelt hangsúlyt fektettünk a kényelmes belső terek kialakítására. Így a 35-110 m2-es lakások mindegyike átgondolt, élhető és szerethető alaprajzzal kerül a tervezőasztalról a háromdimenziós valóságba. A IX. kerület remek infrastruktúrája, a közelben található kulturális-, bevásárló- és sportközpontok mind-mind hozzáadnak az Allure Residence Budapest lakópark értékéhez. A családbarát épületegyüttes tökéletes otthon fiatalok, kisgyermekes családok és az idősebb generációk számára is.

Úgy döntöttünk, hogy otthont teremtünk családok számára! A kivitelezést a leendő tulajdonosok igényeit maximálisan szem előtt tartva, kompromisszumok nélkül valósítjuk meg, a legkorszerűbb építészeti és technológiai megoldások felhasználásával. A remek infrastruktúrájú, vonzó környezetben megépülő Allure Budapest Residence kiváló lakásai kiváló helyen épülnek, kiváló embereknek. Ebből nem engedünk!

Facebook