Beruházó

Magyar családi tulajdonban lévő cégcsoportunk tagja, az ARB Invest Kft. beruházásában épül a Soroksári út és a Vágóhíd utca által határolt területen az Allure Residence Budapest lakópark. Cégcsoportunk tevékenysége igen szerteágazó, Budapesten ingatlan bérbeadással és hasznosítással, valamint bor nagykereskedelemmel foglalkozunk; vidéken, Hajdúszoboszlón pedig szálloda és vendéglátó egységek üzemeltetésével. A Hotel Aurum**** és a Hotel Aurum Family**** saját fejlesztésű szállodáink, tehát mind a beruházást, mind a kivitelezés bonyolítását cégcsoporton belül valósítottuk meg. Az elmúlt 8 évben az építési beruházásaink Hajdúszoboszlón meghaladták a 3 milliárd forintot. Fejlesztéseink között szerepelt borászatunk, az Angyal Borászat és Szőlőbirtok 1 km-es pincéjének, feldolgozójának és panziójának kialakítása 500 millió forint értékben.

A szállodaépítésben szerzett több éves tapasztalatunkat felhasználva kezdjük meg 2016-ban az Allure Residence Budapest társasházi lakásfejlesztésünket, melyhez komoly szakmai háttérrel és referenciákkal rendelkező partnereket kerestünk, akiket több fordulós pályáztatás során választottunk ki. Így a generál tervezési feladatokkal a Bord Építész Stúdiót (www.bordstudio.hu), a szervezési és bonyolítási feladatokkal pedig a Spányi Partners Zrt-t (www.spajak.hu) bíztuk meg. Az Allure Residence Budapest lakóparkot úgy álmodtuk meg az Ön kényelméért, hogy otthonos, napfényes, barátságos lakásba költözhessen be családjával. A tervezés során praktikus szempontokat is figyelembe vettünk, illetve kiemelt hangsúlyt fektettünk a kényelmes belső terek kialakítására. Így a 35-110 m2-es lakások mindegyike átgondolt, élhető és szerethető alaprajzzal kerül a tervezőasztalról a háromdimenziós valóságba. A IX. kerület remek infrastruktúrája, a közelben található kulturális-, bevásárló- és sportközpontok mind-mind hozzáadnak az Allure Residence Budapest lakópark értékéhez. A családbarát épületegyüttes tökéletes otthon fiatalok, kisgyermekes családok és az idősebb generációk számára is.

Úgy döntöttünk, hogy otthont teremtünk családok számára! A kivitelezést a leendő tulajdonosok igényeit maximálisan szem előtt tartva, kompromisszumok nélkül valósítjuk meg, a legkorszerűbb építészeti és technológiai megoldások felhasználásával. A remek infrastruktúrájú, vonzó környezetben megépülő Allure Budapest Residence kiváló lakásai kiváló helyen épülnek, kiváló embereknek. Ebből nem engedünk!

Írjon nekünk!

Az űrlap elküldésével hozzájárul az adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott személyes adatai kezeléséhez. A fenti adatokat kizárólag kapcsolatfelvétel céljára használjuk. A részletes adatvédelmi nyilatkozat elérhető a következő oldalon: http://allurebudapest.hu/hu/adatvedelem

Facebook