"Oscar-díjat" nyert Ferencváros

Közel 25 éve indult el a Ferencvárosi tömbrehabilitációs program. A cél a minőségi életterek és zöldterületek kialakítása volt. A FIABCI Prix d’Excellence 2016. évi nagydíj megnyerésénél nagyobb elismerést nem is kaphatott volna a projekt. A szakma "Oscar-díjának" is nevezett nemzetközi nívó díjat az alapítása óta most először kapta meg magyar beruházás a "Master Plan" (Településfejlesztés) kategóriában.

Több mint 1200 teljesen felújított lakás, és 76 ezer négyzetméternyi új vagy megújult zöldterület, számos megújult funkcióval is kibővült felújított épület - többek között ezek valósultak meg a ferencvárosi tömbrehabilitációs projektben. Ezt díjazták a FIABCI Prix d’Excellence 2016. évi nagydíj településfejlesztés kategóriájában. A FIABCI a legnagyobb és legátfogóbb, 61 éves múltra visszatekintő nemzetközi ingatlanszakmai szövetség, amelynek világszerte 60 országban több mint 120 szakmai szervezetben van tagozata.

 

Budapest IX. kerületében a felújításokra, a megújulásra, az önkormányzat által kezdeményezett projektekre több száz milliárd forintot költöttek részben saját, részben pályázati források segítségével. Ezért a dinamikusan fejlődő, élhető, különleges környezetért döntöttünk úgy, hogy Ferencvárost választjuk az Allure Residence Budapest megvalósításához. Azonban azért, hogy minél jobb és exkluzívabb minőségben tudjuk megvalósítani a projektet, a közelmúltban átterveztük a leendő lakóházak bizonyos részleteit, hogy még jobban megfeleljenek az elvárásoknak.

Facebook